top of page
IMG_0192_edited.jpg
Wulcanco vit logga_edited.png

VÄLTBETONG

Vår vältbetong erbjuder långvarig hållbarhet och hög motståndskraft mot belastningar och kemikalier. Med effektiv applicering och miljövänliga material är det det bästa valet för starka utomhusytor.

Vältbetong är ett robust material som lämpar sig utmärkt för beläggning och förstärkning av stora utomhusytor som utsätts för höga punktlaster. Med en tryckhållfasthetsklass C32/40, låg krympning och motståndskraft mot oljor och drivmedel erbjuder markbetong en pålitlig och hållbar lösning. 

Denna högpresterande betongbeläggning är särskilt lämplig för användning på industriplaner, parkeringsplatser, distributionsanläggningar och hamnar där den dagliga belastningen är hög. Vältbetongens förmåga att motstå kemikalier gör den även lämplig för platser där oljor, bränslen och andra vätskor är närvarande. 

 

Tack vare sin robusthet och låga krympning behåller markbetongen sin struktur även under extremt väder. Appliceringen är effektiv och kan utföras med maskinläggning eller väghyvel, vilket sparar både tid och arbetskraft under byggprocessen. 

Vi använder cirkulära material i vår vältbetongproduktion för att minska vår miljöpåverkan genom återanvändning och återvinning. Detta gör vältbetong till ett ansvarsfullt val för projekt med hållbarhetsfokus. 

Investera i vältbetong idag för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlighet för dina utomhusprojekt. Upptäck fördelarna med vältbetong och applicera en robust och hållbar beläggning på dina stora ytor. 

Säljare Markbetong Erik Hermansson

Erik Hermansson

försäljning & råd
+46 738 552 834
bottom of page