top of page
429821984_385021271060316_7215009423637323278_n_edited.jpg

Betonglego

Betonglego är vår innovativa byggteknik där betongblock används likt legobitar för att skapa olika strukturer. Blocken är homogent gjutna och består huvudsakligen av återvunnet material, vilket minskar CO2-avtrycket och främjar cirkulär ekonomi. 

Fördelar med våra betonglego 

  • Miljövänligt och hållbart: Tillverkas av 90% återvunnet material i vår fabrik i Trollhättan. 

  • Stabilitet och styrka: Våra betonglego-block är starka och hållbara, lämpliga för tunga laster och långvarig användning utan behov av armering. 

  • Flexibilitet: Blocken kan anpassas med olika infästningar och gaffeluttag, vilket gör dem mångsidiga för olika byggprojekt. 

  • Snabb och enkel installation: Ingen förankring krävs, vilket gör installationen snabb och smidig. 

Användningsområden 

Betonglego har ett brett användningsområde och kan anpassas för olika byggprojekt. Våra block är perfekta för att skapa robusta stödmurar som står emot belastning över tid. De är också utmärkta för planlager, där deras styrka och hållbarhet säkerställer en stabil grund för tunga laster. Dessutom kan betonglegot användas för att skapa tydliga och stabila avgränsningar i olika miljöer, vilket gör dem till en mångsidig lösning för både industriella och kommersiella applikationer. 

Teknisk information 

Våra block tillverkas med precision för att säkerställa enhetlighet och kvalitet. Deras homogena struktur och återvunna material gör dem till en stark och hållbar byggkomponent. 

Kontakta oss 

Upptäck fördelarna med Wulcancos betonglego. Dessa block, tillverkade av 90% återvunnet material erbjuder en hållbar och stark lösning för en mängd olika byggprojekt, inklusive stödmurar och planlager. Vår enkla installation och anpassningsförmåga gör betonglego till ett effektivt val för både temporära och permanenta konstruktioner. Kontakta Wulcanco idag för att diskutera hur betonglego kan passa dina specifika behov och bidra till ett mer hållbart byggande. 

Erik Hermansson

Erik Hermansson

försäljning & råd
+46 738 552 834
bottom of page