top of page
Block

Densitetstest

En densitetmätare används för att mäta densiteten av material som asfalt, betong och jord, främst inom bygg- och vägbranschen. Den använder radioaktiv strålning för mätningar och erbjuder hög noggrannhet och snabbhet. 

En Densitetmätare är ett avancerat instrument som används för att mäta densiteten av material såsom asfalt, betong och jord. Den är särskilt vanlig inom bygg- och vägbranschen för att säkerställa kvaliteten på konstruktioner och beläggningar. Densitetmätaren använder sig av radioaktiv strålning, vanligtvis från Cesium-137 eller Americium-241, för att penetrera materialet och mäta dess densitet. 

Fördelar med att vår utrustning och personal för Densitetmätning:

Noggrannhet: Troxlermätare ger hög noggrannhet i densitetsmätningar, vilket är avgörande för att säkerställa hållbara och säkra konstruktioner. 

Snabbhet: Densitetmätningar är snabba och effektiva, vilket minskar projektets tidslinjer och produktionskostnader. 

Möjlighet att Mäta i Fältet: Vår densitetmätare är bärbar och kan användas för att utföra mätningar direkt på byggplatser eller vägar, vilket gör det möjligt för ingenjörer och entreprenörer att snabbt justera och korrigera konstruktioner vid behov. 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster för densitetmätning och hur vi kan hjälpa till med ditt projekt! 

Eddie Wulcan

Eddie Wulcan

försäljning & råd
+46 766 112 554
bottom of page