top of page
IMG_0192_edited.jpg
Wulcanco vit logga_edited.png

Markbetong

Markbetong är ett populärt val för utomhusytor tack vare dess hållbarhet och mångsidighet. Vår markbetong används ofta för industriplaner, parkeringsplatser, distributionsanläggningar och hamnar. Vår markbetong erbjuder en rad estetiska och praktiska fördelar som gör det till ett attraktivt alternativ för kommersiella projekt. 

Fördelar med vår markbetong 

Hållbarhet: Markbetong är extremt hållbart och kan stå emot tunga belastningar och väderförhållanden utan att spricka eller förlora sin struktur. Tryckhållfasthetsklass C32/40, låg krympning och motståndskraft mot oljor och drivmedel erbjuder markbetong en pålitlig och hållbar lösning. 

Kemikalieresistens: Vältbetongens motståndskraft mot oljor, bränslen och andra kemikalier gör den perfekt för platser där dessa vätskor förekommer. 

Låg ynderhållskostnad: Markbetong kräver minimalt underhåll. Regelbunden rengöring och försegling kan hjälpa till att bevara dess utseende och funktion under många år. 

Miljövänligt: Vi använder cirkulära material i vår vältbetongproduktion för att minska vår miljöpåverkan genom återanvändning och återvinning. Detta gör vältbetong till ett ansvarsfullt val för projekt med hållbarhetsfokus. 

Användningsområden för markbetong 

Markbetong kan användas i en rad olika applikationer: 

  • Industriplaner och parkeringsplatser: Markbetong är lämplig för användning på industriplaner, parkeringsplatser, distributionsanläggningar och hamnar där den dagliga belastningen är hög. 

  • Offentliga platser: Perfekt för torg, parker och andra offentliga områden där hållbarhet är viktigt. 

Markbetongens förmåga att motstå kemikalier gör den även lämplig för platser där oljor, bränslen och andra vätskor är närvarande. 

Installation och underhåll 

Att installera markbetong kräver noggrann planering och skicklighet. Appliceringen är effektiv och kan utföras med maskinläggning eller väghyvel, vilket sparar både tid och arbetskraft under byggprocessen. Efter installationen är det viktigt att regelbundet rengöra ytan för att förlänga betongens livslängd och bibehålla dess estetiska kvalitet. 

Varför välja Wulcanco för ditt markbetongprojekt? 

På Wulcanco har vi lång erfarenhet av att arbeta med markbetong. Vårt team av experter kan hjälpa dig att välja rätt design och material för ditt projekt, samt säkerställa en professionell installation. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller dina specifika behov och preferenser. 

Kontakta oss 

Om du är intresserad av att använda markbetong för ditt nästa projekt eller har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vårt team står redo att hjälpa dig med alla dina frågor och behov. 

Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri konsultation. 

Säljare Markbetong Erik Hermansson

Erik Hermansson

försäljning & råd
+46 738 552 834
bottom of page